5 Ocak 2015 Pazartesi

Cinsel İsteği ve gücü artıran doğal macun tarifi kürleri

Bir önceki yazımızda cinsel iştah için bitkisel çözümleri anlatmıştım. Gelen yorumlarda istenilen kürlere devam edeceğim. Cinsel isteksizlik nasıl geçer, doğal çözüm yolları nelerdir birlikte öğrenelim.

Cinsel isteksizlik ve iştahsızlık yaşayanların yapması gereken, doğal afrodizyak etkili kürleri tercih etmektir. Stres sebebiyle meydana gelen cinsel iştahsızlıklar, erkeklerde cinsel gücü performansı azaltmakta, bazen de ereksiyon sorunlarına sebep olmaktadır.

Erken boşalma ve sertleşme gibi sorunları da yaşıyorsanız bu yazı size göre. Özetle bitkisel çözümler her türlü cinsel sorunu çözer.

Cinsel İsteği ve Gücü Arttıran Doğal Tedavi Kürü (Nasıl yapılır, hazırlanır)


1/2 avuç çam fıstığı ve badem, biraz karabiber, 1/2 tutam karanfil ve tarçın dövülerek ezilir. Elde edilen karışım badem hariç diğerleri on dakika süre ile suları çekilinceye kadar pişirilir. Sıkılarak elde edilen karışıma dövülmüş badem karıştırılarak macun kıvamına gelinceye kadar bal ile yoğrulur. Hazırlanan macundan günde 3 çorba kaşığı yenir.


ALTERNATİF Cinsel İsteği ve Gücü Arttıran Doğal Tedavi Kürü (Nasıl yapılır, hazırlanır)
Bir avuç kuru üzüm, yarımşar avuç ceviz içi ve çam fıstığı, iki diş sarımsak, yarım tutam tarçın, beş adet çekirdekleri ayıklanmış taze kayısı ve bir tutam kiraz çiçeği dövülerek ezilir. Hazırlanan karışım yarım saat süre ile suda pişirilerek süzülür. Süzülerek elde edilen posaya bakla unu ilave edilerek macun kıvamına gelinceye kadar yoğrulur. Hazırlanan macun kayısı suyu ile yumuşatıldıktan sonra bir kavanoza konarak serin bir yerde saklanır. Günlük olarak bu macundan bir veya iki tatlı kaşığı yenir.