17 Aralık 2014 Çarşamba

Ender Saraç Boy uzatma kürü - boy nasıl uzatılır sağlıklı çözümler

Geçtiğimiz yazılarda sizlerle kürler paylaşmış ve güzel yorumlar almıştık. Bu yazımızda boy uzatmaya yarayan kürden bahsedelim.

Beslenme uzmanı Ender Saraç'ın tavsiye ettiği boy uzatma kürü ile sorunlarınız sonlanacaktır. Bilim adamlarına göre gençlerde 12-22 yaş arasında boy uzaması gerçekleşir. Genetik özelliklere göre değişen uzamalar, sağlıklı çözümlerle desteklenince artabilir.

Kürleri uygulayan gençlerde yaşıtlarına nazaran 10 santim fazla uzama kaydediliyor.

Peki boy uzatma kürü nasıl uygulanır?

Boy uzatma kürü uygulaması için iki kural vardır.
Birinci kural, Torik, palamut, uskumru veya kefal balıklarından birisinden haftada en az 3 kez 200-250 gram buğulama veyahut ızgara olarak yemektir. Torik, palamut, uskumru, kefal balıklarının sırt kısmında bulunan siyah etli kısım boy uzatma için etkili olan kısımdır.
Çocuğunuza 12 yaşına kadar haftada 3 kez 250 gram, bu dört balıktan birisinin özellikle palamut balığının ızgara ya da buğulamasını yaptıktan sonra derisini kaldırıp sırt kısmında bulunan siyah etli kısmını yedirirseniz çocuğunuzun boyunun daha hızlı uzamaya başladığını hayretle göreceksiniz.. 12 yaşından sonra bu kür yeterli olmadığından bitkisel desteğe ihtiyaç duyulmaktadır.
İkinci kural ise, hiç bir yan tesiri olmayan bitkisel bir çayın altı ay müddetle haftada 1 kere demlenip içilmesi gerekiyor. Boy uzatma kürü için bitkisel destek olan bitki çayı Prof. Dr ibrahim saraçoğlu’nun web sitesinden sipariş edilebiliyor