3 Ocak 2015 Cumartesi

Sinem Kobal diyeti - ünlüler nasıl zayıflıyor?

Sinem Kobal, yıllardır formda kalmayı başarabilen güzel bir oyuncu. Düzgün fiziği ve fit görünümü ile dikkat çeken oyuncu diyetine sadık kaldığını belirtiyor. Peki ünlü diyetleri nelerdir? Ünlüler nasıl zayıflıyor?

Sinem Kobal'ın zayıflama yöntemleri ve formda kalma sırlarını anlatayım. Bu diyet listesi tamamen doğal bir formül. Kalıcı zayıflamak için uygulanan ve başarılı olunan bir yöntem.

Bitkisel bir diyet olduğu için ister fazla kilolardan kurtulun isterseniz kilonuzu koruyun.


Ünlülerin ( Sinem Kobal ) Diyet Listesi
1.gün: Çorba ve sebze günü: Çorbanın yanında her türlü sebzeyi yiyebilirsiniz. Çiğ, haşlanmış veya konserve her türlü sebzeyi özellikle yapraklı sebzeleri yiyebilirsiniz. Kuru fasulye, bezelye ve mısırdan uzak durun. Akşam yemeğinde kendinize bir ödül olarak tereyağlı, haşlanmış veya fırınlanmış patates hazırlayın. Bu gün hiç meyve yemeyiniz.
2. Gün: Çorba ve meyve günü: Muz hariç her türlü meyveyi yiyebilirsiniz. Ancak unutmayınızki, kavun ve karpuz diğer meyvalardan daha kalorilidir. İçecek olarak; tatlandırıcısız çay, kahve ve bol su için. Çay ve kahveye süt ve şeker asla koymayınız.
3. Gün: Çorba, meyve ve Sebze günü(muz ve yağsız süt dahil): Muz ve yağsız süt bugün serbest. Çorbayla beraber en çok 3 muz ve istediğiniz kadar yağsız süt içebilirsiniz. Muz ve süt vücudunuza yüksek karbonhidrat sağlayacak. Tatlı ihtiyacınızı azaltmak için bugün vücudunuzun potasyum, karbonhidrat, protein ve kalsiyuma ihtiyacı olacak. İstediğiniz kadar çorba, meyve, sebze yiyebilirsiniz. (Dikkat en fazla 3 muz)
4.Gün: Çorba, meyve ve sebze günü: İstediğiniz kadar çorba, meyve ve sebze yiyebilirsiniz. Üç gün boyunca diyete tam olarak uyup, kendinizi hiç aldatmadıysanız 2,5 – 3 kilo vermiş olmanız gerekmektedir.
5. Gün: Et, yeşil yapraklı Sebze ve Çorba günü: İstadiğiniz kadar et ve sebze yiyebilirsiniz. 2-3 parça et ve sebze yiyebilirsiniz. Patates yok. Çorba en az bir kere içilecek.
6. Gün: Et, Domates ve Çorba günü: Bugün kırmızı et(sığır) yiyebilirsiniz. Gün boyunca 300-600 gram et (dört biftek) ve istediğiniz kadar domates yiyebilirsiniz. Bugün vücudunuzun ürik asitten temizlemek için 6-8 bardak su içiniz. Bugün çorbayı sadece bir kere içiniz.
7. Gün: Kepekli Pirinç, Meyve suyu, Sebze ve Çorba günü: Kepekli pirinç, tatlandırılmamış meyve suları ve istediğiniz kadar sebze yiyebilirsiniz. Pirinci çorbaya koyabilir veya sebzeye karıştırabilirsiniz. Yedinci gün sonunda aldatmaca yapmadıysanız 4,5 ile 8 kilo arasında vermiş olacaksınız.