17 Haziran 2014 Salı

Göbek eriten ve düz karın diyeti

Genel de erkeklerin problemi olsa da, sokakta yürürken görüyoruz ki birçok kadın da göbekli! Özellikle bel çevresi yağlarının birikmesi sebebiyle dış görünüşümüz çok etkileniyor.

İstediğimiz bedendeki kıyafetleri giyemiyor, istediğimiz gibi yaşayamıyoruz. Dışarı çıktığımızda fit ve zayıf insanlara bakıp imreniyoruz. Düşünsenize, göbeği ve bel çevresi yağları yok! Ne kadar güzel değil mi?

O zaman yapmamız gereken sabırlı olup göbek eriten diyeti denemek.
Sizler de bol bol su içerek ve spor yaparak kilo verebilirsiniz!

Öncelikle ekmeği azaltıyoruz. Ekmeksiz yaşayamam diyenler için çözüm basit : Ne kadar yiyorsanız yarısını yiyin. Normalde 2 dilim ekmek ise 1 dilim yapın. 1 dilim ise yarım yapın ki kilolar gitsin!

İkinci maddemiz meyveler. Her zaman yanımızda meyve bulunduruyoruz. Elma, portakal ve çilek bu iş için idealdir. Sakın muz gibi meyveleri aşırı yemeyin :))) Çünkü meyve yiyorum derken şekerli meyveleri çokça tüketmek biraz yalana kaçıyor.

Üçüncü ve son maddemiz ise su!
Çoğumuz spor yapıp diyet yapıp kilo verememekten şikayetçiyiz! Demek ki bir şeyler eksin. Günde en az 10 bardak su içmeliyiz.
Önce 5-6 bardakla başlayın zor geliyorsa. Her hafta bir bardak artırın. Ayrıca içtiğimiz suyun ılık olması da iç organlarımıza iyi gelecektir.

Yazı ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum :)