23 Aralık 2014 Salı

2 günlük şok diyet listesi - diyet listeleri

Arkadaşlar bazen şok diyetlere ihtiyacımız olabilir. Bir düğüne ya da önemli toplantıya gitmeden 2-3 kilo fazlamızı vermemiz için sizlerle "2 günlük şok diyet listesi"ni paylaşalım. Hedefimiz 2 gün sonunda 2-3 kilo arasında zayıflamaktır.

 Diyet ve beslenme uzmanları bu diyetin 1 kere uygulanmasını öneriyor. Sürekli uygulamak sağlıklı olmayacaktır. Diyette oldukça düşük yağ alıyoruz ve kalori tüketimini azaltıyoruz, bu yolla yağlarımızın 2-3 kilosunu eritiyoruz.

Kilo verirken kaslardan değil yağlardan vermek önemlidir unutmayalım. Diyeti sık sık tekrarlamak metabolizma hızını düşürür ve etkisi kaybolur. Önemli olan 1 kere uygulamak ve netice almaktır.
  2 günde 2 kilo diyeti listesi

1. gün  Sabah: Meyve veya meyve suyu Öğle: 1 porsiyon sebze, 1 kase salata ve bir kase yoğurt, Öğleden sonra: 1 meyve Akşam: 1 porsiyon et, marul, 1 ince dilim ekmek Gece: 1 meyve

 Ikinci Gün Sabah: Meyve veya meyve suyu Öğle: 1 porsiyon sebze, 1 kase salata ve bir kase yoğurt, Öğleden sonra: 1 meyve Akşam: 1 porsiyon et, marul, 1 ince dilim ekmek Gece: 1 meyve