17 Aralık 2014 Çarşamba

Cool sculpting nedir? Yağ aldırma liposuction güvenilir mi? Ender saraç açıkladı

Cool sculpting önce Avrupa'da sonra da Türkiye'nin İstanbul, Adana, İzmir ve Ankara gibi birçok şehrinde uygulanan bir yöntem. Kilo vermek istiyorum diyenlerin başvurduğu bu yöntemi açıklayalım.
Büyük şehirlerde kadınların çok ilgi gösterdiği bu metodda, yağlar dondurularak yapılır. Sonrasında estetik ameliyatlar ile yağlar alınır. Cool sculpting nedir, nasıl yapılır, fiyatları nedir diye merak ediyorsanız devam edelim.
Ender Saraç'ın açıklamalarına göre cool sculpting diğer yağ aldırma operasyonlarına göre çok avantajlı. Daha sağlıklı ve faydalı olduğu belirtilen bu işlemi sizlere öneriyoruz.

California’da geliştirilen Ağrı ve acı vermeyen “Liposuction” yöntemine karşı “Cool Sculpting” adı verilen makine yağları dondurarak yok olmasını sağlıyor. Tedavi edildikten 3 hafta sonra yağ hücreleri , iki ayın sonunda doğal yollardan temizlenerek vücudumuzdan atılıyorlar 2 yada 4 ay sonra gözle görülür sonuçlar elde ediliyor. Yağların 20 ile yüzde 40 arasında azalıyor İngiltere’nin başkenti Londra’da popüler olan bu teknolojiyle sadece bir seanslık 1200 dolar ücretle yağlarından kurtuluyorlar . Acısız ve ağrısız olması bayağı ilgi odağı haline gelmiştir.
Cool sculpting tedavisi için kullanılan cizah yandaki resimde görülmektedir.
“Liposuction” yöntemine acısız bir alternatif olarak geliştirilen “Cool Sculpting” adlı makine, yağları dondurarak öldürüyor.
“Liposuction” yöntemine acısız bir alternatif olarak geliştirilen “Cool Sculpting” adlı makine, yağları dondurarak öldürüyor.
Tedavinin ardından üç hafta içinde değişime uğrayan yağ hücreleri, ikinci aydan itibaren vücudun doğal temizlenme sistemi ile dışarı atılıyor. Gözle görülür sonuçlar ise 2-4 ay arasında ortaya çıkıyor. Yağ birikimleri, tedavinin sonucunda yüzde vücudun ağırlığına bağlı olarak 5-15 kilo arası zayıflama sağlanabiliyor.